تحولات منطقه

اصغر فرهادی کارگردان و سینماگر ایرانی در حاشیه جشنواره فیلم کن از احساس نیاز برای بازگشت به ایران و بودن در کنار خانواده صحبت کرد.

اصغر فرهادی: نیازمند بازگشت به کشورم هستم/ خلاقیت از آشفتگی سرچشمه می‌گیرد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

کارگردان و سینماگر ایرانی که امسال با فیلم «داستان‌های موازی» در جشنواره فیلم کن حضور دارد، در حاشیه جشنواره فیلم کن و در گفت‌وگو با یک خبرنگار فرانسوی از احساس نیاز مبرم برای بازگشت به ایران صحبت کرد.

او درباره اینکه چگونه می‌توانید وقتی کشور مادری‌تان، ایران، درگیر جنگ است کار کنید و چطور می‌توانید آرامش لازم و کافی برای خلق کردن را پیدا کنید، گفت: من برای کار به خارج می‌روم، اما به محض اینکه کارم تمام می‌شود، احساس می‌کنم که نیاز مبرمی به بازگشت به خانه و بودن با خانواده‌ام در کشورم دارم.

این سینماگر مطرح ایرانی در ادامه گفته است: در مورد سوال آرامش، فکر نمی‌کنم آرامش لازم یا پیش‌نیاز خلق کردن باشد. برعکس، احساس می‌کنم که خلاقیت از یک حالت آشفتگی، یک حالت اضطراب، یک آشفتگی سرچشمه می‌گیرد.

وی با توضیح اینکه از این احساس اضطراب خوشحال نیست، گفت: این لزوماً چیز خوبی نیست، من از آن خوشحال نیستم، اما این احساس نیاز به نوشتن در مورد تمام آشفتگی‌هایی است که شما را احاطه کرده است، تمام رنج‌هایی که شما را به سمت خلق کردن، تلاش برای مشارکت در تلاش برای بهبود جهان سوق می‌دهد.

اصغر فرهادی امسال با فیلم «داستان‌های موازی» که با حضور بازیگران فرانسوی تولید شده، در جشنواره فیلم کن حضور دارد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha